VIRIDÁRIUM - KONYHA

„Kóstold meg a terroir ízeit!”
 

 

Március 31. Péntek: 12-19 óráig (konyha 18 óráig)
Április 1. Szombat: 12-20 óráig (konyha 19 óráig)
A la carte kínálatunk:
Csülök pástétom, szőlőmag őrleményes kenyérrel
Grill. Kecskesajt friss kevert salátával
Zöldség krémleves, baconmorzsával
Hideg erdei gyümölcsleves
Sült keszeg, hideg uborkamártással
Rostonsült csirkemell, édesburgonya pürével
Almás lepény, vanília habbal


Április 7. Péntek: 12-19 óráig (konyha 18 óráig)
Április 8. Szombat: 12-20 óráig (konyha 19 óráig)



Április 14. Péntek: 12-20 óráig
Április 15. Szombat: 12-20 óráig
Április 16. Vasárnap: 13-20 óráig
Április 17. Hétfő: 12-19 óráig

Húsvéti A la carte kínálatunk:
Nyúlmáj pástétom, fürtös uborkával, szőlőmag őrleményes kenyérrel
Hideg zöldbab krémleves, nyúlkolbásszal
Sonkaleves, tormás burgonya gombóccal
Vadas nyúl, szalvéta gombóccal
Bárány borda, rozmaringos burgonyával
Fogas filé vajas zöldborsóval, kakukkfüves répával
Zöld almás-túrós palacsinta


Április 22. Szombat: 12-20 óráig


~~~

Április 28. Péntek: 12-20 óráig
Április 29. Szombat: 12-20 óráig
Április 30. Vasárnap: 12-20 óráig
Május 1. Hétfő:  12-19 óráig

Kínálatunkban szerepel:
Kakasleves | maceszgombóc

Spárga krémleves | mangalicasonka

Grillezett kecskesajt | roppanós saláta | mazsolás körte
Konfit kacsacomb | zsályás szilva | rozmaringos burgonya
Bárányborda | mentás zöldborsópüré | kuszkusz

Keszeg | kovászos uborka remoulade | parasztkenyér
Rántott csirkemell | burgonyapüré | vörös áfony
a
Szent György-hegyi vargabéles


Asztalfoglalás:

+3630/690-88-08

 

~~~~~~

 

További információk a facebook oldalunkon, mely a képre kattintva elérhető:

 


2016-ban készült fogások képekben:

Ételfotó Collage.jpg

ételfotó Collage 2.jpg